Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start workshop koken (12-21 jaar)

Start workshop koken (12-21 jaar)

Deze workshop heeft een andere opzet dan andere kookworkshops. Bij deze workshop leren de jongeren van elkaar. Iedereen leert de andere cursisten een gerecht te maken. Het gaat niet om de moeilijkste of de mooiste gerechten, maar om de smaak/ gezelligheid en gezond eten. Zo kan iedereen zich een beetje klaarstomen voor de toekomst. Want stel je voor dat je op jezelf gaat wonen, wat kook je dan?

De kookworkshop wordt gegeven op woensdag van 17:00 - 19:00 uur van 6 maart t/m 24 april 2019.
Deelname is gratis. Aanmelden vóór 22 februari.
Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht bij Manon van Leeuwen via email of tel. 06-23041576.

Wanneer?
6 maart 2019 van 17.00 tot 19.00 uur
Organisator
Suppord
06-36002932
Locatie:
Boeieraak 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.