Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kidstraining korfbal (5-7 jaar)

Kidstraining korfbal (5-7 jaar)

Alle kinderen tussen de 5 en 7 jaar oud zijn welkom om vandaag op een speelse en sportieve manier kennis te maken met korfbal. Speciaal voor hen organiseert PKC/SWKGroep deze kidstraining. Aanmelden is niet nodig.

Stuur voor meer informatie een mail

Wanneer?
6 maart 2019 van 16.00 tot 17.00 uur
Organisator
PKC/SWKGroep
kids@pkc-korfbal.nl
Locatie:
Hal 2, Andoornlaan 36
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.