Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Heropening Cruyff Court / 6 tegen 6 Straatvoetbaltoernooi

Heropening Cruyff Court / 6 tegen 6 Straatvoetbaltoernooi

Vanmiddag om 13.15 uur, zal het Cruyff Court aan de Oostkil in Papendrecht worden geopend. Wethouder Paans zal deze opening verrichten waarna een Freestyleshow van Bailey de Regt volgt. Ook zal er een luchtkussen aanwezig zijn en blijft Bailey om kinderen diverse trucs te leren.

Aansluitend aan de heropening van het Cruyff Court start een 6 vs 6 straatvoetbaltoernooi voor jongens en meisjes van groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Het toernooi start om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Wanneer?
6 maart 2019 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
Cruyff Court - Gemeente Papendrecht
Locatie:
Cruyff Court aan de Oostkil
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.