Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Workshop Leren breien & haken

Start Workshop Leren breien & haken

Wil je ook leren breien of haken, dan heb je daar nu de kans voor bij de Breiwinkel. Kom in maart naar de workshop Leren breien & haken op vrijdagavond van 19:00 - 21:00 uur. (De materialen zijn exclusief)
Schrijf je in in de winkel of stuur een email.

Wanneer?
1 maart 2019 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
De Breiwinkel Papendrecht
06-12690543
debreiwinkel@gmail.com
Locatie:
Schooldwarsstraat 104 (in het pand van Zipp Mode)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.