Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond zonnepanelen op Sportcentrum Papendrecht

Informatieavond zonnepanelen op Sportcentrum Papendrecht

Voor inwoners en ondernemers is het mogelijk om te investeren in de zonnepanelen op Sportcentrum Papendrecht. Van de 710 geplande panelen zijn er nu ruim 250 gekocht. Er zijn dus nog ruim 450 panelen beschikbaar.

Vanavond om 19.30 uur is er een informatieavond over de aanschafmogelijkheden van zonnepanelen op andermans dak. Kijk voor meer informatie over het project, of als u er deze avond niet bij kan zijn en wel interesse hebt op de website

Wanneer?
24 januari 2019 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Drechtse Stromen
Locatie:
in het gemeentehuis aan de Markt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.