Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond Veilig Papendrecht

Informatieavond Veilig Papendrecht

Wil jij meehelpen om Papendrecht veiliger te maken?
Veilig Papendrecht is o.a. op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om de WhatsApp-groepen te beheren.

Kom voor meer informatie over Veilig Papendrecht naar de informatieavond. Aanmelden via email. Vermeldt daarbij je naam en telefoonnummer. Tijdens de avond hoor je alles over het initiatief en kun je vragen stellen.

Wanneer?
16 januari 2019 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Veilig Papendrecht
Locatie:
Locatie krijgt u later te horen
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.