Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeugddienst 'Waarom zou je geloven?'

Jeugddienst 'Waarom zou je geloven?'

Vandaag spreekt Mark de Heer tijdens de jeugddienst in de Elimkerk. Hij zal het gaan hebben over redenen om te geloven, vandaar het thema ‘waarom zou je geloven’.

Mark is vorig jaar ook spreker geweest in een jeugddienst en dat is met veel enthousiasme ontvangen. Het belooft een goede dienst te worden, zeker omdat de muziek ook verzorgd wordt door de Alpha band. Een band bij veel jongeren bekend van de knallende JeugdAlpha avonden en weekenden. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Wanneer?
13 januari 2019 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
De Elimkerk
Locatie:
P.C. Hooftlaan 178
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.