Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Friends on Friday on Ice

Friends on Friday on Ice

Vandaag is er weer Friends on Friday. Dit keer in Papendrecht op de ijsbaan. Samen met je vrienden en collega’s nog even ­napraten en ­interessante nieuwe ­contacten leggen. In een omgeving en met ­mensen bij wie je je thuis voelt.

Friends on Friday is een maandelijks ­evenement voor de jonge generatie uit het ­bedrijfsleven. Tickets zijn te koop in de voorverkoop voor Euro 10,- p.p. en zijn verkrijgbaar: In Papendrecht bij Grand café Willaerts aan het Veerplein 1, il Mercato aan de Markt 171, Cookers aan de Meentpassage 1. In Dordrecht bij Alexander Roodfeld Herenmode aan de Visstraat 13-15.

Wanneer?
Van 4 januari 2019 20.00 uur tot 5 januari 2019 00.00 uur
Organisator
Friends on Friday
Locatie:
Op de ijsbaan op het Marktplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.