Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Winterfair Excelsior

Winterfair Excelsior

Op Oudejaarsdag is de jaarlijkse Winterfair in het verenigingsgebouw van Excelsior Papendrecht. Er is een grootse boekenmarkt, een TOP2000-Café en de inmiddels befaamde, heerlijke oliebollen worden weer gebakken.

Het aanbod op de grootste indoor boekenmarkt van de regio is weer heel divers; prachtige (streek)romans en thrillers, reisverhalen, kinderboeken, Engelstalige boeken en ook LP’s, CD’s en DVD’s. Liefhebbers kunnen vrijblijvend rondkijken.

In de gezellige bar is het TOP2000-Café, waar deze jaarlijkse happening met de grootste hits ooit, te volgen is.

Bovendien worden op deze dag weer heerlijke oliebollen gebakken. Bestellen is aan te raden, via de website 
Pinnen is mogelijk vanaf Euro 15,-. Afhalen tijdens de Winterfair op 31 december tussen 9.00 en 14.00 uur, in het verenigingsgebouw (ingang via schoolpleinzijde).

De winterfair is van 09.00 tot 14.00 uur. Toegang gratis.

Wanneer?
31 december 2018 van 09.00 tot 14.00 uur
Organisator
Muziekvereniging Excelsior
Locatie:
Rembrandtlaan 206
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.