Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oliebollendrive in het Denksportcentrum

Oliebollendrive in het Denksportcentrum

Vandaag vindt de oliebollendrive plaats in het Denksportcentrum.
De bridgeavond start om 19:45 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur.
Er worden 6 rondes van 4 spellen gespeeld.
De wedstrijdleiding is in handen van Pem Kubbe, tel. 06-53983122.

Inschrijven kan via de website van het Denksportcentrum. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per paar, graag overmaken op rek. NL27ABNA05342499 81 t.n.v. Denksport Papendrecht. Zet hierbij de namen van het bridgepaar en bondsnummers. Uw inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling.

Inlichtingen: Franstnt@upcmail.nl

Wanneer?
28 december 2018 van 19.45 tot 00.00 uur
Organisator
Denksportcentrum
Locatie:
van der Palmstraat 12
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.