Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

3 Rivieren Cup

3 Rivieren Cup

Zaalvoetbalvereniging Eteha organiseert in samenwerking met VV Papendrecht op vrijdag 28 december de eerste editie van de 3 Rivieren Cup. Het zaalvoetbaltoernooi wordt gespeeld in sportcentrum Papendrecht.

Het deelnemersveld bestaat uit de regioclubs De Alblas, De Zwerver, Wieldrecht en Papendrecht. Zowel de eerste of tweede elftallen komen in het veld. In een halve competitie wordt bepaald wie de eerste 3 Rivieren Cup in zijn prijzenkast mag zetten.

Aanvang 19.00 uur, de toegang is gratis.

Wanneer?
28 december 2018 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Zaalvoetbalvereniging Eteha en VV Papendrecht
Locatie:
Sportcentrum Papendrecht, Burg. Keijzerweg 110
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.