Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderkerstfeest in de Elimkerk

Kinderkerstfeest in de Elimkerk

Vanavond wordt er Kerst gevierd met alle kinderen van de Elimkerk, maar ook alle andere kinderen zijn welkom om het feest van de geboorte van Jezus mee te vieren. Er is een verhaal, er zijn gedichten en er wordt samen gezongen. Zing en luister je mee?

Wanneer?
24 december 2018 van 19.00 tot 20.30 uur
Organisator
De Elimkerk
Locatie:
P.C. Hooftlaan 178
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.