Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

PCOB Kerst bijeenkomst

PCOB Kerst bijeenkomst

Vandaag komt de PCOB afd. Papendrecht weer bijeen in de grote zaal van de Elimkerk. Deze middag wordt een gezellige Kerstmiddag. Er is een speciaal programma m.m.v. ds.Birke Rapp (meditatie), Leo Kooijman (euphonium) en Mieke van Oostveen (vertelling).

We beginnen om 14.00 uur. Alle leden en belangstellenden zijn hiervoor uitgenodigd.

De Afdeling Papendrecht van de PCOB stelt zich ten doel de geestelijke en materiële belangen van de oudere inwoners van Papendrecht in de meest uitgebreide zin te behartigen. De PCOB heeft een interkerkelijke basis en werkt vanuit de rijkdom die we als christenen delen. De PCOB hecht aan haar christelijke identiteit. Naast de PCOB is er in Papendrecht ook een afdeling van de neutrale ouderenbond Anbo. De rooms katholieke ouderenbond KBO heeft in Papendrecht wel leden maar geen zelfstandige afdeling. Waar mogelijk werken de drie ouderenbonden samen.

Wanneer?
20 december 2018 van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie:
de Elimkerk, P.C. Hooftlaan 178
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.