Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Krea Kroeg - Wilgentenen Krans maken

Krea Kroeg - Wilgentenen Krans maken

Vanavond is er Krea Kroeg. Je bent van harte welkom vanaf 20:00 uur. Neem een eigen werkje mee (knutselen, camera, tekenen, haken of waar je zin in hebt) en doe gezellig mee. Alleen voor de gezelligheid komen is ook prima. Aanmelden is niet nodig.

Koffie en thee kun je onbeperkt krijgen voor Euro 0,50.

Voor liefhebbers is er een programma. Deze avond kun je er voor kiezen om mee te doen met het maken van een Wilgentenen Krans. Je maakt een mooie gevlochten krans voor aan de muur of voordeur. Kosten Euro 10,- p.p. Opgeven via email voor 11 december.

Voor meer informatie mail naar kreakroeg@gmail.com.

Wanneer?
18 december 2018 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Vrije Baptistengemeente Gemeente
Locatie:
Poldermolen 7
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.