Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Marianne Glashouwer: Kerst en Chanoeka

Lezing Marianne Glashouwer: Kerst en Chanoeka

Vandaag is er in de Elimkerk een lezing met Marianne Glashouwer. Zij is werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover zij spreekt is: Kerst en Chanoeka.

December is een bijzondere maand. De donkerste maand van het jaar. We hebben behoefte aan licht en warmte en er zijn mensen die deze maand alle feestdagen de moeilijkste van het jaar vinden. Als zij kijken naar anderen die met elkaar zijn, dan voelen zij zich juist in deze tijd eenzaam. Maar het is het ook voor velen een vreugdevolle tijd, omdat we op 25 en 26 december mogen vieren dat de Verlosser is geboren. Hij brengt het Licht in de wereld en in onze levens.

Elimkerk, P.C. Hooftlaan 178
Aanvang: 15.00 uur
De toegang is gratis.

Wanneer?
18 december 2018 van 15.00 tot 17.00 uur
Organisator
De Elimkerk
Locatie:
P.C. Hooftlaan 178
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.