Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fideel in Kerst

Fideel in Kerst

Vandaag houdt sociale wijkwinkel Fideel aan de Albert Schweitzerstraat van 10.00 tot 15.30 uur "Fideel in Kerst".

Tijdens Fideel in Kerst verkopen medewerkers en cliënten allerlei producten van Fideel. Ook andere locaties van de Gemiva-SVG Groep zijn present. Er zijn verse bakproducten van bakkerij De Plint zoals banketstaven en kerststollen. Er is een outlet van cadeauwinkel Gemivaria. Bij de kraam van textielatelier Van Katoen kunnen kerstmutsen gepersonaliseerd worden. Er is een koffiecorner met o.a. koffie of warme chocolademelk met...  en het Retrokoor komt kerstliedjes zingen.

Wanneer?
18 december 2018 van 10.00 tot 15.30 uur
Organisator
Sociale wijkwinkel Fideel en activiteitencentrum Variant
Locatie:
Albert Schweitzerstraat 115
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.