Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstzangavond in de Grote Kerk

Kerstzangavond in de Grote Kerk

Vandaag vindt in de Grote Kerk de jaarlijkse kerstsamenzang plaats. Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden, die door velen wordt gewaardeerd. Bekende en minder bekende kerstliederen hebben een plaats in het programma.

Aan deze avond werken het Christelijk Gemengd Koor Asaf en het Christelijk Krimpens Mannenkoor mee. Beide koren staan onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen. Het orgel wordt bespeeld door Arie van der Vlist. Dominee B.E. Weerd houdt een meditatie naar aanleiding van het thema ‘Bewaar het in uw hart’.

Toegang is gratis, wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten en ten behoeve van een goed doel. De avond begint om 20.00 uur. De kerk is geopend vanaf 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom!

Meer informatie vindt u op de website.

Wanneer?
17 december 2018 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Asaf Papendrecht - Secr. Ina 't Jong
asafpapendrecht@upcmail.nl
Locatie:
Grote Kerk, Kerkbuurt 80
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.