Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerst Sing-in bij de Bethlehemkerk

Kerst Sing-in bij de Bethlehemkerk

Een traditie is de Kerst Sing-in van de Bethlehemkerk: Er worden vuurkorven gestookt en er branden kaarsjes. We zingen onder begeleiding Kerstliederen onder het genot van glühwein en warme chocolademelk. Zomaar een uurtje bij elkaar, buiten in de kou rond het vuur, om bekende kerstliederen te zingen en te luisteren naar het Kerstevangelie.

Ook dit jaar, op zondag 16 december ’s avonds om 18.00 uur, komen we bij elkaar voor deze Kerst Sing-in. Een zaklampje of lantaarn is altijd handig om de tekst te kunnen lezen. En voor de kleintjes is het natuurlijk ook feest wanneer zij hun eigen lantaarntje bij zich hebben. Dus: “Kom allemaal zingen en neem buren, vrienden en familie mee! Zo wordt, al zingend, het Licht van Kerst ook buiten gehoord en gezien!

Wanneer?
16 december 2018 van 18.00 tot 00.00 uur
Organisator
Herv. Gem. 'Bethlehemkerk'
Locatie:
Het bordes van de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.