Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Creatief op muziek

Creatief op muziek

Bewegen en tekenen
Kinderen houden van muziek, bewegen en tekenen! Komt dat even goed uit, want op deze ochtend kan je je onder begeleiding van muziekdocent Tanja Lokker lekker uitleven op de mooiste en beroemdste muziekstukken. Trek je dansschoenen aan en haal je kleurpotloden uit de kast: we gaan er iets gezelligs van maken!

Praktische informatie
Datum: zaterdag 15 december
Tijd: 11.00 - 11.45 uur
Locatie: Bibliotheek Papendrecht
Toegang: gratis | aanmelden niet nodig

Wanneer?
15 december 2018 van 11.00 tot 11.45 uur
Organisator
Bibliotheek Papendrecht
Locatie:
Veerweg 135
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.