Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag SHVP

Open dag SHVP

De jaarlijkse open dag bij de Stichting Historische Verbrandingsmotoren Papendrecht (SHVP) vindt dit jaar plaats op zaterdag 15 december van 10.00 - 15.00 uur. Ze maken er weer een gezellige dag van met een mooi draaiprogramma.

Wanneer?
15 december 2018 van 10.00 tot 15.00 uur
Organisator
Stichting Historische Verbrandingsmotoren Papendrecht
info@shvp.nl
Locatie:
Ketelweg 63B
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.