Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Santa Run (voor groene schoolpleinen)

Santa Run (voor groene schoolpleinen)

Vandaag gaan we, verkleed als kerstmannen, een rondje lopen op de Meent. Een gezellig opwarmertje voor de feestdagen, waar jong en oud aan mee kan doen. Na afloop van de tocht krijgt iedereen de herinneringsmedaille.

Programma:
13:30 – Verzamelen  op de Meent (Voorpret met de DJ)
13:45 – Warming up
14:00 – Start

Om de Santarun uit te laten groeien tot een leuk evenement, zouden we het enorm op prijs stellen als verenigingen hun leden willen vragen om ook mee te doen op 15 december.

De pakken kunnen tot 7 december a.s. door uw vereniging collectief besteld worden bij Marcel Bouman via e-mail. Er zijn pakken voor kinderen en volwassen. De pakken voor uw vereniging kunnen op de dag van de Santarun op 15 december worden opgehaald in de tent van de organisatie.

Inschrijfgeld is € 7,50 en hiervoor krijgt iedere deelnemer het kerstmanpak en een medaille. Ook steunt u hiermee het goede doel.

Goede doel
Maak de schoolpleinen in Papendrecht groener, leuker, leerzamer en mooier. Saaie tegels uit het schoolplein en groen er voor terug! Waarom? Kinderen gaan er meer van bewegen, er is dan meer te doen en op een groen schoolplein zijn minder ruzies. Ook is het goed voor het klimaat want er is meer groen en water kan beter weg de grond in. En dit zijn maar een paar van de voordelen. Daarom gaan we actie voeren om geld op te halen en de schoolpleinen groener te maken!

De deelnemende scholen zijn: De Wielen, 't Kofschip, De Knotwilg, De Leilinde en De Viermaster. U kunt zich aanmelden bij een van deze scholen, dan loopt u specifiek voor deze school.

Wanneer?
15 december 2018 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Rotary Papendrecht
santarunpapendrecht2018@gmail.com
Locatie:
op de Meent
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.