Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing over de wolf bij Natuur- en Vogelwacht Alblasserwaard

Lezing over de wolf bij Natuur- en Vogelwacht Alblasserwaard

Al enkele jaren is komst van de wolf in Duitsland, Nederland en België bekend.
In welke mate zal deze trend zich voortzetten?
Hoe kunnen wij om gaan met de komst van de wolf in Nederland?

Vanavond is er in het Streek- en Natuurcentrum een lezing over de wolf. Dick Klees (zoogdierenvereniging en actief bij “Wolven in Nederland”) vertelt over de levenswijze, ecologie en verspreiding van de wolf. Wat betekent de opmars van de wolf voor agrariërs? Zal de wolf ook op termijn in de Alblasserwaard te zien zijn?

De lezing begint om 19.30 uur en wordt gehouden in het Streek- en Natuurcentrum.
Toegang: 2,50 euro. Van harte welkom.

Wanneer?
12 december 2018 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
0184-412618
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.