Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Excelsior Ontmoet GNTV (Het Groot Niet Te Vermijden)

Excelsior Ontmoet GNTV (Het Groot Niet Te Vermijden)

Het Groot Niet Te Vermijden; wie kent hen niet?
Keer op keer speelt dit theatermuziekgezelschap voor uitverkochte zalen door heel Nederland en vermaakt het publiek met avondvullende, vlammende shows vol muziek, zang en theater van hoog niveau. Meer dan 25 jaar groot en niet te vermijden!

Het orkest van Excelsior Papendrecht o.l.v. Ruud Welle is trots om weer met hen te mogen samenwerken in een uniek, afwisselend en avondvullend programma. Excelsior en het Groot Niet Te Vermijden wisselen elkaar af, maar spelen ook veel nummers samen!

Tickets van Euro 20,- p.p. zijn te koop via de website

Afbeelding: Het Groot Niet Te Vermijden

Wanneer?
8 december 2018 van 20.15 tot 00.00 uur
Organisator
Muziekvereniging Excelsior
Locatie:
Theater de Willem, Van der Palmstraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.