Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

John Maasbach spreekt in De Schuilplaats

John Maasbach spreekt in De Schuilplaats

Deze zaterdagavond spreekt John Maasbach in Evangelische gemeente De Schuilplaats. De bijeenkomst start om 19.30 uur. John Maasbach zal spreken over het thema: "Jezus Christus geeft Nieuw Leven”. Dat is een heel bijzonder thema en is gericht op iedereen die het horen wil. Niemand uitgezonderd.

Van harte welkom. Na afloop is er ruimte voor kennismaking en gesprek onder het genot van koffie en thee.

Wanneer?
8 december 2018 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Evangelische Gemeente De Schuilplaats
Locatie:
Gebouw De Schuilplaats aan de Schooldwarsstraat 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.