Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mode Event op het marktplein

Mode Event op het marktplein

Vandaag vindt het overdekte mode event op winkelcentrum de Meent plaats. Verschillende ondernemers/winkeliers laten hun nieuwste collectie zien op de catwalk. Er zijn 2 shows: 1 om 11:30 uur en 1 om 14:30 uur. De tweede show zal worden gepresenteerd door modegoeroe Fred van Leer.

ICI PARIS XL zal in de pauze zorgen voor een flash make over. Laat je inspireren tijdens dit gezellige, modieuze en sfeervolle event en kom met je vrienden, familie en of kennissen genieten.

Wanneer?
8 december 2018 van 11.30 tot 00.00 uur
Organisator
Winkelcentrum de Meent
Locatie:
in de grote tent op het marktplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.