Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tennis clinic bij PTC

Tennis clinic bij PTC

Vandaag organiseert PTC samen met Maximus Tennis een tennis clinic voor alle Papendrechters. Tijdens deze clinic krijgt zowel jong als oud de kans om kennis te maken met PTC en met het Maximus-team. Uiteraard informeren wij u deze dag graag over de mogelijkheden voor een lidmaatschap bij PTC en de lesmogelijkheden die Maximus Tennis u kan bieden.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor de clinic stuur een mail naar info@ptc-papendrecht.nl

Wanneer?
8 december 2018 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
Papendrechtde Tennis Club
info@ptc-papendrecht.nl
Locatie:
Industrieweg 1a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.