Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vrijwilligersontbijt: Ontmoet andere Papendrechtse vrijwilligers

Vrijwilligersontbijt: Ontmoet andere Papendrechtse vrijwilligers

Vrijwilligers zijn er van jong tot oud en van een paar uur in de week tot fulltime. Ook in Papendrecht hebben wij vele maatschappelijk betrokken mensen. Zij zetten zich- voor een Papendrechtse organisatie- belangeloos in voor een ander of de samenleving.
Om hen te bedanken, heeft de gemeente in samenwerking met Sterk Papendrecht een vrijwilligersontbijt georganiseerd.

Bent u een vrijwilliger? Vindt u het leuk om andere vrijwilligers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen? Meldt u zich dan aan voor het vrijwilligersontbijt op 7 december 2018 (Nationale Vrijwilligersdag) in het Sportcentrum Papendrecht. Tussen half 9 ( inloop 8 uur) en half 11 staan er heerlijke broodjes, croissantjes, koffie en thee voor u klaar.

Aanmelden
Als vrijwilliger kunt u zich aanmelden via voor het ontbijt. Aanmelden kan tot 29 november via: www.vrijwilligersvacaturespapendrecht.nl/aanmelden/
Let op: in verband met het aantal beschikbare plaatsen geldt de regel wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Voor meer informatie of heeft u vragen, neem contact met het vrijwilligerspunt: Judith van Gulik/ Pauline van der Kraan via telefoon 078-6154741 of via email.

Wanneer?
7 december 2018 van 08.30 tot 10.30 uur
Organisator
Judith van Gulik/ Pauline van der Kraan/
078-6154741
vrijwilligers@bwi-papendrecht.nl
Locatie:
Sportcentrum Papendrecht, Burg. Keijzerweg 110
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.