Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Discoavond voor de jeugd t/m 12 jaar

Discoavond voor de jeugd t/m 12 jaar

Voor de jongens en meisjes t/m 12 jaar is er een extra disco in het Doelgroepenbad van Sportcentrum Papendrecht. Deze disco wordt georganiseerd in samenwerking met Jeugd en Jongerenwerk Papendrecht, die de muziek verzorgt.

Heb je nog geen A-diploma, dan ben je uiteraard ook van harte welkom, maar dan dien je een drijfmiddel om te hebben en je moet begeleid worden door een betalende volwassene.

De kosten zijn € 4,65 per persoon en dit is inclusief een bekertje limonade.

Wanneer?
7 december 2018 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Sportcentrum Papendrecht
info@sportpapendrecht.nl
Locatie:
Burgemeester Keijzerweg 110
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.