Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Financieel Café Sterk Papendrecht

Financieel Café Sterk Papendrecht

Heeft u uitleg of advies nodig over brieven of uw administratie? Wilt u meer grip op uw geld? Kom dan lang bij het Financieel Café. Hier kunt u terecht voor vragen en advies op financieel gebied, zoals huur- en zorgtoeslag, problemen met uw uitkering, beslag op uw inkomen, het invullen van formulieren, zoals voor kwijtschelding gemeentelijke belastingen en voor hulp en advies bij het ordenen van de thuisadministratie.

Ook wanneer u niet goed kunt rondkomen en advies nodig heeft bij budgetteren om de inkomsten en uitgaven in balans te brengen, kunt u terecht bij het Financieel Café.

Bij eenvoudige vragen wordt u direct geholpen. Wanneer dat nodig is, kunt u eventueel worden doorverwezen naar een andere instantie of kan een afspraak gemaakt worden bij het sociaal raadsliedenwerk. De aangeboden hulp van Sterk Papendrecht sociaalraadsvrouw Grian de Haan is gratis en u hoeft van tevoren geen afspraak te maken.

Wanneer?
6 december 2018 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
Sterk Papendrecht
078-6154741
info@sterkpapendrecht.nl
Locatie:
Bosshardt Staringlaan 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.