Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorstelling Het boek van Sinterklaas (2-6 jaar)

Voorstelling Het boek van Sinterklaas (2-6 jaar)

Vanmiddag verzorgt het Poppentheater van Jacobus Wieman de voorstelling Het boek van Sinterklaas. De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Het boek van Sinterklaas
De weken voorafgaand aan het Sinterklaasfeest, behoren voor de kinderen tot de meest spannende tijd van het jaar. Om deze spanning te ontladen heeft Koos Wieman een voorstelling gemaakt speciaal voor de allerkleinsten. We zien het grote boek van Sinterklaas, maar komt Sinterklaas nu wel of niet of wordt het een voorstelling met ‘Sinterkoos’? Het is een voorstelling waarin alle belangrijke attributen zoals het boek van Sinterklaas, de boot, de mijter, de stoel, Sints baard en staf een rol spelen. Naast vele bekende liedjes leren de kinderen nog een oud welkomstlied en een speciaal door Koos gemaakt Sinterklaaslied.

De toegang is gratis maar u moet zich wel van tevoren per e-mail aanmelden bij de secretaresse van de CRP Wendy van der Hoeven. Geeft u daarbij aan met hoeveel kinderen u komt. vol=vol

Wanneer?
5 december 2018 van 15.00 tot 15.45 uur
Organisator
CRP - Wendy van der Hoeven
w.vdhoeven@papendrecht.nl
Locatie:
in de verwarmde PuP-tent op het Marktplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.