Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Grote Papendrechtse Pubquiz

Grote Papendrechtse Pubquiz

De Culturele Raad Papendrecht organiseert op zaterdagavond 1 december aanstaande voor de eerste keer de Grote Papendrechtse Pubquiz. Een mooie ontspannen onderbreking van deze drukke maand.

Het wordt een gezellige quiz, waarbij teams van vier personen in verschillende rondes met elkaar strijden om hun kennis over de meest uiteenlopende onderwerpen. Te denken valt aan kennis over Papendrecht (toen en nu), actualiteit, sport, media en natuurlijk muziek. Alle Papendrechtse bedrijven, verenigingen, organisaties en scholen, worden van harte uitgenodigd om met een team deel te nemen. Papendrechters kunnen zich natuurlijk ook individueel aanmelden.

De quiz staat open voor mensen van 18 jaar en ouder, voor jong en oud, woonachtig of werkzaam in Papendrecht …. en is zeker niet alleen voor bollebozen bestemd.

Naast andere prijzen, ligt er voor het winnende team een prijs van € 250,00 klaar. Een mooi bedrag om te besteden aan een leuke avond met je team, of je bedrijf en vereniging, of misschien wel aan een goed doel. Het winnende team speelt tot slot een finaleronde om te bepalen wie zich de grootste Papendrechtse pubquizer van 2018 mag noemen.
Wees er snel bij, want op is op!

De quiz begint om 19.30 uur en vindt plaats in de verwarmde PuP-tent op het Marktplein. Nieuwsgierig geworden of geïnteresseerd? Meld je nu aan met je team of individueel bij de secretaris van de Culturele Raad Papendrecht, Wendy van der Hoeven, per e-mail te bereiken op het volgende adres: w.vdhoeven@papendrecht.nl.

Elk team wordt gevraagd om bij inschrijving een teamnaam te vermelden, waarmee zij de avond gaan spelen. Een team met individuele deelnemers zal zo’n naam uiteraard pas op de avond zelf bedenken.

Voor nadere informatie kunt u na 1 november terecht op het hier boven genoemde e-mailadres.

Wanneer?
1 december 2018 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Stichting Culturele Raad Papendrecht
078-7706308
info@cultureleraadpapendrecht.nl
Locatie:
in de verwarmde PuP-tent op het Marktplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.