Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Klik & Tik in Bibliotheek Papendrecht

Cursus Klik & Tik in Bibliotheek Papendrecht

Leer de basis van werken met de pc en internet. Vanaf 31 oktober start een nieuwe serie van zes lessen.

Klik & Tik is een gratis cursus waar je in zes lessen van anderhalf uur wegwijs wordt gemaakt op het internet. Thema’s die aan bod komen zijn: leren typen, werken met Word, kennismaken met internet, zoeken op internet, e-mailen en social media gebruiken. Voor meer informatie over deze cursus kun je een e-mail sturen naar Els van Oost.

Heb jij moeite met de computer of het internet? Kom dan naar cursus Klik & Tik. Tijdens zes gratis bijeenkomsten leer jij omgaan met de digitale wereld. Bij de cursus ontvang je ook een werkboek.

Wanneer?
31 oktober 2018 van 10.30 tot 12.30 uur
Organisator
Bibliotheek Papendrecht
evanoost@debibliotheekaanzet.nl
Locatie:
Veerweg 135
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.