Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fit-kidz kamp - Laat je uitdagen

Fit-kidz kamp - Laat je uitdagen

In de herfstvakantie wordt het een groot feest met de leukste buitensport activiteiten voor basisschoolkinderen.Kom jij ook meedoen vanaf 8:00 uur s' ochtends tot 18:00 uur s'middags. Laat je uitdagen!

Op maandag, dinsdag en vrijdag is het verzamelen op het scoutingterrein aan de Kamerlingh Onneslaan 1.
Woensdag en donderdag is het verzamel bij speeltuin de WipWap aan de Tesselschadestraat.

Kosten Euro 17,50 per dag. Meer informatie of inschrijven via email.

Wanneer?
Van 22 oktober 2018 08.00 uur tot 26 oktober 2018 18.00 uur
Organisator
Fit-kidz
fit-kidz@hotmail.com
Locatie:
Zie het bericht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.