Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimer Café Papendrecht - Notariële zaken

Alzheimer Café Papendrecht - Notariële zaken

Vandaag vindt het Alzheimercafé plaats bij De Waalburcht. Het thema is ‘Notariële zaken’. Gastspreker is mevrouw A.C. Goedegebuure. Sinds oktober 2005 is zij notaris in Zwijndrecht. Zij woont en werkt haar hele leven in de Drechtstedenregio en kent de omgeving dus erg goed. Hoewel gevestigd in Zwijndrecht, adviseert Goedegebuure Notariaat zakelijke en particuliere cliënten uit de hele regio.

Mevrouw Goedegebuure zal de volgende onderwerpen bespreken: levenstestament, erven en schenkingen.
Ook is er alle gelegenheid om zelf vragen te stellen. Aanmelden voor de avond is niet nodig en de toegang is gratis.

Wanneer?
25 oktober 2018 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Sterk Papendrecht, Sjarda Joemai
078-6154741
s.joemai@bwi-papendrecht.nl
Locatie:
De Waalburcht, Kleine Waal 6
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.