Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Herfstvakantie: Speuren naar de herfst bij de NVWA

Herfstvakantie: Speuren naar de herfst bij de NVWA

Herfst in het bos: Vallende bladeren, paddenstoelen, spinnenwebben.  Ja en wat nog meer…Er valt echt nog veel te ontdekken tijdens deze struintocht. Na de tocht, onder leiding van een gids, kan er een 'natuurschilderijtje' gemaakt worden.

Kom dus op woensdagochtend 24 oktober naar de Natuur- en Vogelwacht Alblasserwaard en kom erachter wat er allemaal te vinden is in het bos! De ochtend duurt van 10.00 tot 12.00 uur en start in het Streeknatuurcentrum van de Natuur-  en Vogelwacht Alblasserwaard, Matenaweg 1 te Papendrecht.

Deze struintocht door het bos is bedoeld voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Ouders zijn uiteraard ook welkom. Kinderen van 4 en 5 jaar  kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen.

De kosten bedragen € 2,50 per kind en dat is inclusief een glaasje limonade en een koekje. Graag van tevoren opgeven met vermelding van naam en leeftijd kind via jeugd@nvwa.eu.

Wanneer?
24 oktober 2018 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.