Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... de diëtiste

Koffie met... de diëtiste

Lekker en gezond eten? Dat kan!
Het Pioppidieet, het South Beach dieet of toch maar Montignaccen? Conny Dubbeldam is diëtist in de thuiszorg van Rivas Zorggroep en weet alles van gezond eten. Ze geeft advies over hoe je op een praktische manier je voedingspatroon kunnen aanpassen, ook in combinatie met een aandoening. Want eten moet natuurlijk wel lekker én gezellig blijven. Dus, wil jij meer informatie over hoe je lekker en toch effectief gezond kunt eten? Schuif dan gezellig aan bij deze Koffie met...!

Praktische informatie
Datum: dinsdag 23 oktober
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Papendrecht
Toegang: gratis, aanmelden niet nodig

Wanneer?
23 oktober 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Papendrecht
Locatie:
Veerweg 135
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.