Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Live in Café de Trap Af: Pene Corrida

Live in Café de Trap Af: Pene Corrida

Pene Corrida, bestaande uit zes jongens in de twintig, maakt metal covers van bekende popnummers. De mix van popsongs en scheurende gitaren resulteert in één groot feest vol energie en humor. Verkleed in traditionele Mexicaanse kledij krijgen zij élk soort publiek mee, van popmuziekliefhebbers tot metalheads.

Deur open: 20:00 uur
Aanvang: 22:00 uur
Entree: € 5,- p.p.

Kaarten moeten vooraf aan de bar gekocht worden.
Er worden geen kaarten aan de deur verkocht.

Wanneer?
20 oktober 2018 van 22.00 tot 00.00 uur
Organisator
Cafe 'De Trap Af'
info@cafedetrapaf.nl
Locatie:
Westeind 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.