Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Internetopvoeding, wat is dat...

Internetopvoeding, wat is dat...

In het leven van uw kind neemt internet een belangrijke rol in! De hele wereld ligt aan zijn of haar voeten. Hij/zij kan met iedereen contact maken, maar ook andersom. Foto’s delen, filmpjes, tekstjes; belevenissen worden ruimschoots op het internet geplaatst. Er wordt gelachen, maar ook gehuild, internet is prachtig, maar kan ook hartverscheurend slechte gevolgen hebben. Daarnaast is er zoveel nepnieuws dat het voor uw kind steeds moeilijker wordt om de waarheid te kennen. 

Van u als ouder wordt er verwacht dat u uw kinderen opvoedt. Dat betekent dat u hen ook naar een gezond internetgebruik begeleidt. Maar dat blijkt in de praktijk nog knap lastig. Tijdens deze introductie maakt u kennis met de mogelijkheden om uw kind te begeleiden.

Donderdag 18 oktober 2018
Tijd: 19:30 - 22:00 uur
Docent: Mw. I. (Ingrid) Luk
Prijs: € 17,50
Aanmelden: telefonisch of via de website

Wanneer?
18 oktober 2018 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.