Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dag van de Duurzaamheid bij de kinderboerderij

Dag van de Duurzaamheid bij de kinderboerderij

Vandaag is de tiende editie van de Dag van de Duurzaamheid. Er zijn leuke activiteiten voor kinderen. Op kinderboerderij De Papenhoeve kunnen kinderen duurzaam knutselen (neem hiervoor zelf een leeg drinkpak mee) en zich laten voorlezen.

Het duurzaam knutselen op de kinderboerderij begint om 13.30 uur. Deelname kost 1,- euro inclusief een bekertje limonadesiroop. Vergeet je lege drinkpak niet!

Om 14.30 uur leest Nel Welschen van de Natuur- en Vogelwacht Alblasserwaard een mooi verhaal voor aan de aanwezige kinderen.

Wanneer?
10 oktober 2018 van 13.30 tot 16.00 uur
Organisator
Kinderboerderij de Papendhoeve
Locatie:
Admiraal de Ruyterweg 1a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.