Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Mindfulness voor mantelzorgers

Start Mindfulness voor mantelzorgers

Juist als je het zo druk hebt met de zorg voor een ander, is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Het levert jou en degene voor wie je zorgt veel op.

Mindfulness biedt ruimte om te leren omgaan met de stress, de emotionele en lichamelijke belasting. Mindfulness leert je af en toe stil te staan bij wat er is (gevoel en lichamelijk), in plaats van maar door te gaan op de automatische piloot.
Het effect na vaker (training) oefenen:
· beter om kunnen gaan met stress,
· minder piekeren,
· bewuster keuzes kunnen maken,
· men kan zich beter ontspannen.

Start:       8 oktober 2018 en terugkomavond 28 januari 2019.
Tijd:        19.30 uur-21.30 uur.
Duur:      8 bijeenkomsten, wekelijks 2 uur.
Locatie:  Bibliotheek Papendrecht.
Kosten:  een eigen bijdrage van 12,50,- euro voor koffie en thee.
Trainer:  Sjarda Joemai, Lid van Vereniging Van Mindfulness.

Kennismakingsgesprek: tijdens de kennismaking kun je meer horen over mindfulness training en iets vertellen over je achtergrond en je verwachtingen. Aan de hand daarvan bekijken we samen of de mindfulness training iets voor jou is. Aanmelden of vragen: Sterk Papendrecht, s.joemai@bwi-papendrecht.nl of s.vandenouden@bwi-papendrecht.nl, telefoon :078-615 47 41.

Wanneer?
8 oktober 2018 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Sterk Papendrecht
Locatie:
Bibliotheek Papendrecht aan de Veerweg 135
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.