Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Band Bitch ‘n Pieces live bij Café De Trap Af

Band Bitch ‘n Pieces live bij Café De Trap Af

Bitch ’n Pieces is een 7-persoonsformatie uit de Drechtsteden die de covers van weleer tot vandaag kleur en klank geeft met hun enthousiasme en inzet. Met muziekstijlen variërend van rock/ballads tot swingpop/latinrock.

Café De Trap Af is elke vrijdag en zaterdag geopend van 20.00 tot 02.00 uur en elke eerste zondag van de maand van 14.00 tot 17.00 uur. Eén keer per maand staat er meestal een live band op het podium en daarnaast worden er geregeld thema-avonden gehouden. Sinds vorig jaar hebben ze ook een regelmatig terugkerende Karaoke-avond.

Wanneer?
6 oktober 2018 van 20.00 tot 02.00 uur
Organisator
Oud Bruin Cafe 'De Trap Af'
078- 6153551
info@cafedetrapaf.nl
Locatie:
Westeind 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.