Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijeenkomst: Samen tegen eenzaamheid

Bijeenkomst: Samen tegen eenzaamheid

Iedereen voelt zich weleens eenzaam. Jong of oud, we kunnen er allemaal mee te maken krijgen. Toch vinden mensen het vaak een lastig onderwerp om over te praten omdat er een taboe heerst op eenzaamheid. Het is belangrijk om er als samenleving met elkaar over te praten. Zodat wij elkaar kunnen helpen door te doen wat écht nodig is. En daar hebben wij uw hulp bij nodig!

Programma:
13.30 uur Ontvangst
14.00 uur Opening
14.15 uur Interactieve lezing met
Tamara Bouwman: Eenzaamheid, hoe pak je dat aan?
14.45 uur Goede ideeën verzamelen
16.30 uur Afronding en vervolg

Een hapje en een drankje worden verzorgd door leerlingen van de CSG de Lage Waard.

Gratis toegang. Graag aanmelden voor 1 oktober, via e-mail of tel. 078-615 47 41.

Wanneer?
4 oktober 2018 van 13.30 tot 16.30 uur
Organisator
Sterk Papendrecht
078-615 47 41
info@sterkpapendrecht.nl
Locatie:
CSG de Lage Waard, Burgemeester Keijzerweg 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.