Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Corine Verver bij Bosshardt

Corine Verver bij Bosshardt

Wethouder Corine Verver zal op donderdag 4 oktober van 9.30 tot 12.00 uur werken in Bij Bosshardt, aan de Staringlaan 3. Iedereen is van harte welkom om haar daar te spreken.

Corine: 'Bij Bosshart heeft een belangrijke functie voor de buurt. Dat wil ik graag zelf een keer ervaren. En ik ga dan graag in gesprek met andere bezoekers. Ook u bent van harte welkom met uw vraag, klacht, idee of wat u ook met mij wilt bespreken. Het kan gaan over elk onderwerp. In ieder geval ben ik zeer geïnteresseerd in uw mening als het gaat over de onderwerpen waar ik verantwoordelijk voor ben binnen het College van burgemeester en wethouders: burgerzaken, dienstverlening, cultuur, burgerparticipatie, wijkteam (Sterk Papendrecht), Wmo, volwassenenzorg, evenementen en omgevingsvisie.'

Bij Bosshardt is een ontmoetingsplek in de buurt. Een ontmoetingsplek waar iedereen, jong, oud, arm en rijk, allochtoon of autochtoon welkom is. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten.

Wanneer?
4 oktober 2018 van 09.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bij Bosshardt Papendrecht
Locatie:
Staringlaan 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.