Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start cursus Muziek ABC (groep 4)

Start cursus Muziek ABC (groep 4)

Op 3 oktober as. gaat bij Excelsior Papendrecht weer een cursus Muziek ABC van start, een gratis basiscursus voor kinderen rond de leeftijd van groep 4 van de basisschool.

De Algemene Basis Cursus Muziek biedt kinderen een eerste kennismaking met muziek en is erop gericht hen de basisvaardigheden bij te brengen. Het notenschrift, de ontwikkeling van het gehoor, ritme en klank zullen uitgebreid aan bod komen. Ook leren de kinderen met elkaar muziek maken, met blokfluiten, Boomwhackers en slagwerkinstrumenten. Daardoor is het Muziek ABC een ideale manier voor kinderen om spelenderwijs kennis te maken met muziek en zo de talenten al op jonge leeftijd ontdekken en ontwikkelen. Na de 8 basislessen zijn er nog 10 vervolglessen, waarbij de nadruk meer ligt op het notenschrift en het bespelen van een instrument. De eerste les van het Muziek ABC is op woensdagavond 3 oktober as., 18.30 – 19.15 uur.

De lessen worden kosteloos aangeboden door Excelsior Papendrecht en zullen wekelijks worden gegeven in het verenigingsgebouw aan de Rembrandtlaan. Opgeven voor het Muziek ABC kan via de website

Wanneer?
3 oktober 2018 van 18.30 tot 19.15 uur
Organisator
Excelsior Papendrecht
info@excelsiorpapendrecht.nl
Locatie:
Rembrandlaan 206
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.