Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mantelzorgsalon bijeenkomst - Werken en Mantelzorg combineren

Mantelzorgsalon bijeenkomst - Werken en Mantelzorg combineren

Vandaag organiseert Sterk Papendrecht een bijeenkomst voor mantelzorgers in Papendrecht. 1 op de 5 medewerkers combineert werk met mantelzorgtaken thuis. Een taakcombinatie die niet altijd even makkelijk is. Bijna 40% voelt zich zwaar tot overbelast.

Zorgtaken tijdig bespreekbaar maken en samen met de leidinggevende zoeken naar (maatwerk)oplossingen, draagt bij aan een beter werk-privé balans. Maar hoe doe je dat en welke ondersteuningsmogelijkheden zijn er op en buiten het werk? Wat zijn de wettelijke regelingen waar je gebruik van kunt maken? Vragen waar tijdens de interactieve bijeenkomst ‘werken met mantelzorgtaken’ een antwoord op wordt gegeven.

Gastspreker: Jeanet van Lieshout van MEE Plus.

U bent welkom voor een kopje koffie/thee vanaf 19.15 uur, het programma start om 19.30 uur en eindigt uiterlijk om 21.30 uur.
De bijeenkomst vindt plaats in de bibliotheek van Papendrecht. U kunt zich hiervoor aanmelden tot 28 september bij Sterk Papendrecht en deelname is gratis.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst en het aanmelden, kunt u contact opnemen met Sjarda Joemai of Suzanne van den Ouden, telefoonnummer: 078 615 47 41 of via email: mantelzorg@bwi-papendrecht.nl

Wanneer?
3 oktober 2018 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Sterk Papendrecht, Sjarda Joemai of Suzanne van den Ouden
078 615 47 41
mantelzorg@bwi-papendrecht.nl
Locatie:
in de bibliotheek aan de Veerweg 135
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.