Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gezondheidscafé over 'bewegen'

Gezondheidscafé over 'bewegen'

Bewegen! Wat kan ik? Wat mag ik? Wat wil ik?
Bewegen is voor alle mensen belangrijk, zeker als je diabetes, COPD en/of hart- en vaatklachten hebt. Maar wat als je helemaal geen zin hebt in bewegen of je denkt: dat is niks voor mij! Of je beweegt al genoeg…

Kom dan juist, omdat wij je een ‘stap’ verder helpen. Richting een goed gevoel...En wie wil dat nu niet!

De zaal is open vanaf 18:30 uur.
Toegang is gratis. Aanmelden kan via e-mail: gezondheidscafepapendrecht@gmail.com

Wanneer?
2 oktober 2018 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Sterk Papendrecht
gezondheidscafepapendrecht@gmail.com
Locatie:
in de bibliotheek aan de Veerweg 135
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.