Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zing je mee met kinderkoor Friends (6-12 jaar)

Zing je mee met kinderkoor Friends (6-12 jaar)

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en is zingen jouw ding, kom dan vanavond kennis maken op de vrienden- en vriendinnenavond van kinderkoor Friends. We zingen op maandagavond tussen 18:30 en 19:30 uur in de bovenzaal van de Ark.

Wanneer?
1 oktober 2018 van 18.30 tot 19.30 uur
Organisator
Kinderkoor Friends
Locatie:
in de Ark aan de Rubensstraat 35
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.