Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderdienst Druk, drukker, drukst

Vandaag is er een kinderdienst bij de Vrije Baptistengemeente. Een kinderdienst is een dienst die speciaal voor én met de kinderen wordt voorbereid. Alle zondagschoolgroepen hebben hieraan meegewerkt.

We willen de kinderen laten ervaren hoe bijzonder het is om samen na te denken over de bijbel en God te prijzen.
Alle kinderen in de leeftijd van de basisschool zijn en blijven in de dienst.

Wanneer?
30 september 2018 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Vrije Baptistengemeente Gemeente
info@baptistenpapendrecht.nl
Locatie:
Poldermolen 7
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.