Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Coffee Papendrecht

Voor wie is de Open Coffee Papendrecht?
Voor ondernemende mensen uit Papendrecht en omgeving. Dus ben jij een ondernemend type? Werkzaam als zelfstandige, freelancer, werkgever of werknemer binnen een bedrijf of organisatie of 'in between jobs'? Dan ben je van harte welkom!

Waarom?
Omdat het leuk en motiverend is om andere ondernemende mensen te ontmoeten. Om inspiratie op te doen, jezelf te laten zien, mooie gesprekken te voeren en te leren van elkaar. Ontspannen netwerken onder het genot van een kopje koffie.

We zijn vandaag te gast bij Officious, zij zijn gevestigd in D'Oude School in Papendrecht. Vanaf 9:00 tot 11:00 uur. Voor 5,- euro onbeperkt koffie en/of thee en volop inspiratie. De 5,- euro graag bij binnenkomst voldoen.

Wanneer?
26 september 2018 van 09.00 tot 11.00 uur
Organisator
Open Coffee Papendrecht
info@opencoffeepapendrecht.nl
Locatie:
Officious, Schooldwarsstraat 48
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.