Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het Leesfeest voor kinderen uit groep 3

Hoera, je kind leert lezen!
Het is zover: je kind zit in groep 3 en is toe aan de eerste leesboekjes. De Bibliotheek AanZet wil je dan ook van harte uitnodigen voor het Leesfeest. Deze gezellige en informatieve middag is op woensdag 19 september. Iedereen is welkom: beginnende lezers, broers, zussen en (groot)ouders.

Je wordt wegwijs gemaakt in onze collectie voor beginnende lezers. Kom alles te weten over AVI-niveaus en krijg handige tips bij het uitzoeken van boekjes. Nieuwsgierig naar onze jeugdafdeling? Sluit dan aan bij één van de rondleidingen. Kinderen kunnen zich tijdens dit Leesfeest uitleven met een spannende speurtocht, voorlezen en taalspelletjes.

Praktische informatie
Datum: woensdag 19 september
Tijd: 14.00 - 17.00 uur
Locatie: Bibliotheek Papendrecht
Toegang: gratis

Wanneer?
19 september 2018 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
Bibliotheek Papendrecht
Locatie:
Veerweg 135
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.